Bestilling av planter på nett

Bestilling av planter på nett

Å bestille planter på nett er nytt for de fleste. Det vil alltid være en risiko for at plantene bærer preg av å bli sendt. Vi ønsker å være helt ærlige på dette, slik at forventningene ikke overgår realiteten. Et gult eller knekt blad kan skje, det gir altså ingen rett for reklamasjon. Om en ikke ønsker å ta den risikoen anbefaler vi å ikke kjøpe planter på nett. Det finnes ikke en nettbutikk som selger planter som kan garantere dette. Vi skulle med glede hatt muligheten til å erstatte/bytte ved småskader, men det er ikke mulig da fortjenesten for planter ikke er stor.

Er det planten på bilde jeg kjøper?

I de fleste tilfeller er det ikke den spesifikke planten på bilde du kjøper, men vi gjør vårt beste til å vise et representativ bilde av planten du kan forvente å motta. Det ville vært alt for tidskrevende å ta bilde av hver enkelt plante. Når det gjelder spesielle planter (Vi bruker ikke ordet sjelden) vil disse legges ut med unike numre og bilder av planten du kjøper.

Hvorfor ser planten jeg mottok annerledes enn den på bilde?
Planter er levende og noen ganger vil du motta en plante med fler eller færre blader, mye eller lite varigering eller ulik størrelse. Vi sender alltid de fineste plantene vi har til enhver tid som vi selv ville ha mottatt om vi var kunden.

Hvordan er det med angrerett og refusjon?
Om vi mot formodning sender deg feil plante eller til feil adresse vil du selvfølgelig få tilsendt ny plante eller bli refundert. Dette gjelder selvfølgelig også ved lagerfeil eller der hvor vi ikke får tak i planten du har forhåndsbestilt. ved kjøp av planter gjelder ikke angrerett i tråd med angrerettloven §22.

    • Related Articles

    • Hva som kan forventes og risiko

      Å handle planter på nett er annerledes. Vi ønsker å være ærlige på hva som kan forventes når en handler planter på nett. Dette er på ingen måte en ansvarsfraskrivelse. Om en ikke ønsker risikoen for at planter kan bli skadet under transport bør en ...
    • Salgsbetingelser

      Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett Innholdsfortegnelse: Innledning 1. Avtalen 2. Partene 3. Priser 4. Avtaleinngåelsen 5. Ordrebekreftelse 6. Betaling 7. Levering m.v. 8. Risikoen for varen 9. Angrerett 10. ...